Ben je nog niet zo handig met de BBQ? Of wil je het zelf gewoon niet te lastig maken? Dan is het fijn om een goed recept voor een smakelijke hamburger achter de hand te hebben. Vandaag deelt Dennis daarom zijn favoriete recept voor een echte goede hamburger. Die is niet alleen heel lekker om met vrienden te eten maar ook voor het gezin heel toegankelijk!
Ingrediënten
- Brioche bol
- IJsbergsla
- BBQ beefburger 150 gram
- Plakje chedderkaas
- Plakjes augurk
- Plakjes tomaat
- Rood uitje grof gesneden
- American Smokey BBQ saus
Instructies
Het broodje van de hamburger wordt vaak onderschat, het is belangrijk dat je kiest voor een goede stevig bol. Ga daarom voor een brioche bol bij de bakker vandaan, dan weet je zeker dat je goed kunt gaan stapelen.
Snijdt de brioche bol doormidden en bedek de bodem van de bol met ijsbersla. Leg vervolgens de BBQ beefburger er bovenop. Door de cheddar kaas boven op de beefburger te leggen, smelt hij heerlijk. Leg er vervolgens plakjes augurk en tomaat bovenop. En een rood uitje doet het ook altijd goed op een burger en geef net wat extra pit. We toppen de burger af met een American Smokey BBQ-saus. Sluit het bolletje af en doe een prikker door je burger heen. Eetsmakelijk!